Lijsten Cube Stereo 120 Pro 29

Lijsten Cube Stereo 120 Pro 29. Kortom, een geweldige aluminium mountainbike voor de sportieve fietser. De cube stereo 120 pro 29 is de trail bike van cube die betaalbaarheid met uitstekende prestaties combineert. The stereo 120 pro sets the baseline for comfort, control and agility on the trail. De stereo 120 pro zet de standaard voor comfort, controle en wendbaarheid op de trails.

Cube Stereo 120 Pro Grey N Orange

Hier Cube Stereo 120 Pro Grey N Orange

De voorvork heeft een veerweg tot 130 mm. De lichtgewicht triple butted buizen hebben echter tal van technische. Deze fiets is afgemonteerd met een shimano deore versnellinsgroep, hydraulische schijfremmen en sr suntour dempers. Wie op zoek is naar een heerlijke fully waarmee men overal uit de voeten kan heeft aan de cube stereo 120 race een hele goede mountainbike.

Het frame is, hoe kan het ook anders voor deze prijs, van aluminium gemaakt.

De stereo 120 pro zet de standaard voor comfort, controle en wendbaarheid op de trails. Cube stereo 120 hpa pro 29 frame 18 29 inch wielen kleur zwart, wit en rood recent heeft de fiets nog een grootte beurt geha. De cube stereo is een mountainbike die voor vele avonturen gaat zorgen! De voorvork heeft een veerweg tot 130 mm. Full suspension mountainbikes, cube, trail. Daarom heb je, inclusief 29er wielen, voor ieder terrein het juiste verzet. Als je dagdroomt over wat je met de cube stereo 120 hpc pro 29 kan doen, dan levert dat veel mooie ervaringen op, van alledaags dichtbij huis tot alpen oversteek of op de grens van je grip knokkend tegen de tijd.

Cube Stereo 120 Pro Grey N Orange

De rockshox voorvork heeft een veerweg van 130mm, waardoor alle klappen. Als je dagdroomt over wat je met de cube stereo 120 hpc pro 29 kan doen, dan levert dat veel mooie ervaringen op, van alledaags dichtbij huis tot alpen oversteek of op de grens van je grip knokkend tegen de tijd. Deze 29 inch trail fiets heeft een geometrie die gericht is op maximale wendbaarheid. Daarom heb je, inclusief 29er wielen, voor ieder terrein het juiste verzet. De voorvork heeft een veerweg tot 130 mm. Zo goed als nieuw ophalen. Technologie goede basis het aluminium cube stereo 120 race frame vormt een meer dan goede basis van de trailbike. Deze fiets is afgemonteerd met een shimano deore versnellinsgroep, hydraulische schijfremmen en sr suntour dempers. Daarom heb je, inclusief 29er wielen, voor ieder terrein het juiste verzet.

Popular posts from this blog

Collectie 198 Blender 3D Prints

Ideeën 3Ds Max 2021 Interface